+31 (0) 53 30 33 600       

Het afstuderen van Edwin bij OVSoftware

Ik ben Edwin Smink, 22 jaar oud en momenteel student aan het Saxion in Enschede. Ik studeer Software Engineer op de opleiding hbo-ICT. Ik studeer momenteel af voor Software Engineer. Ik heb voor mijn specialisatie gewerkt aan Machine Learning en zocht naar nieuwe technologie om bekender mee te worden. Ik ben bij OVSoftware terecht gekomen door het Saxion. 

De opdracht:

De opdracht die ik gekozen heb is research naar Consortium Blockchains. Dit sprak mij aan omdat ik vaak van de technologie heb gehoord maar er nog niet veel vanaf wist. Bij de opdracht moest er een Consortium Blockchain worden ingezet om een patiënt dossier bij te houden. Hierbij moet er gekeken worden naar welke Consortium Blockchain hier het meest geschikt voor is. Na het doen van deze research was het nodig dat er een prototype kwam wat kon laten zien dat een patiënt dossier mogelijk is in de gekozen Consortium Blockchain technologie. OVSoftware kan dit project later gebruiken bij het zoeken van de juiste technologie in andere Consortium Blockchain oplossingen. Ook is het prototype erg makkelijk aan te passen voor andere doeleinden.

De afstudeerstage:

Het was erg interessant om mijn eindopdracht en de afstudeerstage te doen bij OVSoftware. Vanwege de complexiteit van de opdracht heb ik meerdere begeleiders gekregen die mij goed konden begeleiden. Het was een grote uitdaging om zo’n nieuwe en complexe technologie te doorgronden en ik heb veel moeilijke keuzes moeten maken om een goed product neer te zetten. Gelukkig werd ik goed begeleid en kon ik hierdoor een goed product neerzetten!

Wil jij ook stage lopen bij OVSoftware? Kijk hier voor de mogelijkheden. 

 

 

 

 

 

 

‘Het was een grote uitdaging om zo’n nieuwe en complexe technologie te doorgronden en ik heb veel moeilijke keuzes moeten maken om een goed product neer te zetten. Gelukkig werd ik goed begeleid en kon ik hierdoor een goed product neerzetten!’

Contact

Wil je meer informatie over OVSoftware?
Neem dan contact op.

Werken bij OVSoftware

Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur en vacatures?
Bekijk dan onze werken bij pagina

Branches

Wil je meer weten over de branches waarbinnen OVSoftware actief is?
Bekijk de branches.

Referenties & Projecten

Lees hier klantreferenties en door OVSoftware begeleide lopende en afgeronde projecten waar wij trots op zijn.

Over ons

OVSoftware is één van de eerste softwarebedrijven van Nederland.
Lees meer over ons.

Volg ons op

Chat openen