+31 (0) 53 30 33 600
Corné aan het woord

Collega aan het woord: Corné

Collega aan het woord

Ik ben Corné van der Linden en ben nu ruim 8 maanden in dienst bij OVSoftware. Na een verhuizing naar het oosten van het land, werd het voor mij tijd voor een andere baan. Ik zocht een baan waar ik me kon gaan focussen op de meer gevestigde talen zoals C# en/of Java. Hiernaast leek het me interessant om meer de detachering kant op te gaan, om mezelf meer te kunnen ontwikkelen. Door verschillende opdrachten uit te voeren, voor verschillende klanten, met verschillende collega’s! Deze uitdaging zocht ik zeker in een baan en heb ik gevonden bij OVSoftware.

Werkzaamheden
De eerste opdracht die ik mocht uitvoeren was in Utrecht bij de Belastingdienst. Binnen een week kon ik daar aan de slag en heb ik samen met een development team gezorgd voor een migratiedocument van honderden complexe briefsjablonen naar een nieuwe documentgenerator. Deze geavanceerde brieven bevatten complexiteiten met onder andere conditionele secties, templates en styling. Technieken die hier bij kwamen kijken waren: XML, XPath, HTML en CSS. Dit project was binnen 3 maanden succesvol afgerond en dus was het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging bij een andere klant. Deze uitdaging is gevonden bij TUI in Enschede. Ik ontwikkel als C# developer in een scrumteam de koppelingen tussen de systemen van TUI en externe partijen. .NET Core is één van de nieuwe technieken die ik hier veelal gebruik. Voor de database wordt gebruik gemaakt van Oracle. Zeer uitdagend om te werken aan producten voor een bekend internationaal bedrijf actief in de toerismebranche. Verder maak ik kennis met veel verschillende technieken en collega’s, waardoor ik me volop kan ontwikkelen.

OVSoftware
De aspecten die ik zocht in een baan heb ik gevonden bij OVSoftware! Vanaf dag 1 spreekt het me aan hoe je als collega wordt ontvangen en de snelheid waarmee ze een opdracht voor je realiseren. Na de eerste werkdag stonden de laptop en leaseauto al klaar om mee te nemen. Verder wordt er veel ruimte gegeven om het bedrijf te leren kennen, in de vorm van kennismakingsgesprekken met collega’s van verschillende afdelingen. Al voordat ik begon werd er actief gezocht naar een klant waar ik als developer aan de slag kon. In de loop van de eerste werkdag was een gesprek gepland bij de Belastingdienst, waar ik na een week kon starten! Ook na het afronden van deze opdracht kon ik binnen een week aan de slag bij TUI! Daarnaast is er ook op persoonlijk vlak veel aandacht voor werknemers. Dit is te zien aan het studiebudget en de pizzasessies die worden aangeboden!

Enthousiast geworden van het verhaal van Corné? Bekijk de actuele vacatures van OVSoftware en kom ons vergezellen als collega!

Contact

Wil je meer informatie over OVSoftware?
Neem dan contact op.

Werken bij OVSoftware

Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur en vacatures?
Bekijk dan onze werken bij pagina

Branches

Wil je meer weten over de branches waarbinnen OVSoftware actief is?
Bekijk de branches.

Referenties & Projecten

Lees hier klantreferenties en door OVSoftware begeleide lopende en afgeronde projecten waar wij trots op zijn.

Over ons

OVSoftware is één van de eerste softwarebedrijven van Nederland.
Lees meer over ons.

Volg ons op