+31 (0) 53 30 33 600       
Aniell Jaggi

Aniell Jaggi: 9,5 jaar in dienst bij OVSoftware

Ik ben Aniell Jaggi en ik werk sinds 2010 voor OVSoftware. Voordat dat ik bij OVSoftware kwam werken heb elektronica gestudeerd aan de TU Delft. Na mijn studie heb ik ruim 10 jaar gewerkt voor een groot ICT-bedrijf. Daarna ben ik overgestapt naar een klein bedrijf. De sfeer was daar minder formeel en veel persoonlijker, dat beviel me goed. Voor dat bedrijf ben ik door OVSoftware gedetacheerd geweest bij de ICTU. Dat is was ook mijn eerste kennismaking met OVSoftware. Rond deze periode werd bij OVSoftware ook kantoor Den Haag opgericht. De focus voor kantoor Den Haag lag toen bij het uitvoeren van projecten voor de overheid. Er is daarom aan mij gevraagd om bij OVSoftware te komen werken en mee te helpen om kantoor Den Haag verder te laten groeien. Dat leek mij een leuke uitdaging en die ben ik toen ook aangegaan. Een ander voordeel voor mij is dat als je voor de overheid werkt je voornamelijk in de randstad werkt.

Wat is de functie bij OVSoftware?

Mijn functie bij OVSoftware is senior softwareontwikkelaar. Dit is ontwikkelen in de breedste zin (architectuur, technisch/functioneel) van programmeren tot en met testen. Daarnaast help ik mee bij de sollicitatiegesprekken met potentiële nieuwe collega’s, ben ik coach/mentor voor collega’s en help ik mee met het organiseren en structureren van werkzaamheden op kantoor.

Ik heb bij OVSoftware meerdere projecten gedaan bij de overheid. Zo ben ik een aantal jaren gedetacheerd geweest bij Rijkswaterstaat en heb ik daar aan verschillende projecten gewerkt die betrekking hebben op verkeersmanagement. Bij het ministerie van Justitie en Veiligheid heb ik gewerkt aan een project voor vreemdelingenketen. Daar hebben wij een applicatie gebouwd die gegevens over vreemdelingen van verschillende organisaties uit de vreemdelingenketen verzameld en een eenduidig beeld vormt over de vreemdeling.

Wat doe je voornamelijk?

Momenteel ben ik werkzaam bij de ICTU. Hier werk ik aan een Bronhouderportaal voor de Basisregistratie Ondergrond.

Wij hebben bij OVSoftware verschillende kennisgroepen en een daarvan gaat over kunstmatige intelligentie (AI). Vanuit mijn persoonlijke interesse voor Machine Learning ben ik ook betrokken bij de kennisgroep kunstmatige intelligentie en gaat mijn interesse uit naar Natural Language Processing (NLP).

Werken bij OVSoftware is voor mij erg leuk vanwege de prettige informele sfeer en leuke groep collega’s. Daarnaast is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en je krijgt de mogelijkheid om te werken aan leuke afwisselende projecten bij verschillende organisaties.

Ben jij ook toe aan een leuke afwisselende baan? Kijk dan eens op onze vacature pagina!

 

Contact

Wil je meer informatie over OVSoftware?
Neem dan contact op.

Werken bij OVSoftware

Wil je meer weten over onze bedrijfscultuur en vacatures?
Bekijk dan onze werken bij pagina

Branches

Wil je meer weten over de branches waarbinnen OVSoftware actief is?
Bekijk de branches.

Referenties & Projecten

Lees hier klantreferenties en door OVSoftware begeleide lopende en afgeronde projecten waar wij trots op zijn.

Over ons

OVSoftware is één van de eerste softwarebedrijven van Nederland.
Lees meer over ons.

Volg ons op

Chat openen