Foto van Eddie Zeën

Eddie Zeën benoemd tot operationeel directeur bij OVSoftware B.V.

Enschede, 1 mei 2022

Met ingang van 1 mei 2022 is Eddie Zeën de nieuwe operationeel directeur van OVSoftware B.V. in Nederland.

In deze rol is hij verantwoordelijk voor recruitment, ontwikkeling en carrièrepaden van IT-professionals en geeft hij verder vorm aan de teamsamenstellingen. Met zijn komst zal hij een bijdrage leveren aan de groeiambitie van OVSoftware. Hij maakt in deze rol deel uit van het managementteam samen met algemeen directeur Mark Wolffenbuttel.

“Ik ben erg verheugd met het aantreden van Eddie als operationeel directeur. Wij zien dit als een absolute meerwaarde en zijn energie, expertise en ervaring zijn van grote waarde voor de organisatie.”

Mark Wolffenbuttel, algemeen directeur

Eddie (1966) was Director IT Governance & IT Performance (Architecture & Design) bij Graydon en neemt ruim twintig jaar aan IT-ervaring mee. De focus ligt in eerst instantie op het organiseren van de groei die het bedrijf nu doormaakt.

“Er ligt een goed plan met aandacht voor talentontwikkeling en de ambitie is hoog. Tegelijkertijd maakt de situatie in de ICT-branche dat er meer dan genoeg uitdagingen zijn en waarschijnlijk nog gaan komen. Ik kijk ernaar uit om samen met het team verder te bouwen aan een inspirerende, solide en veerkrachtige OVSoftware.”

Eddie Zeën, operationeel directeur